taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
tragere poligon dej armata

Întrecere de tir în poligonul din Valea Urișorului, de Ziua Armatei – VIDEO

Baza 4 Logistică Transilvania a organizat joi dimineață de la ora 10 o nouă întrecere de tir în poligonul din Valea Urișorului de lângă Dej. Cupa 25 octombrie la tir este prilejuită de Ziua Armatei Române.

La competiție au luat parte 20 de concurenți din instituții publice și private, din presa din Dej și Gherla, care au primit salutul de bun venit al colonelului Cristian Rus, comandantul Garnizoanei Dej.

Organizatorii au pregătit două probe, una de tragere la o țintă fixă și Duelul de foc, unde a contat rapiditatea în doborârea țintelor, aflate la distanțe diferite. Probele s-au întins pe aproape trei ore și au departajat cei mai buni țintași.

galerie foto: imagini din timpul întrecerii

galerie foto gherlaLa numărătoarea punctelor din ținte s-a detașat Pal Mago, de la Antena 3, cu 84 de puncte. Pe locul al II-lea s-a clasat Robert Nagy de la Antena 3, cu 74 de puncte, urmat de Dorin Cociș de la Radio Stil, cu 73 de puncte.

În finala Duelului de foc au intrat Daniel Bercian de la Antena 3 și Dorin Cociș de la Radio Stil, cu victoria concurentului de la televiziunea de știri.

La finalul întâlnirii, toți participanții au fost invitați la popotă, unde s-a servit o delicioasă fasole cu ciolan.

Câștigătorii urmează să fie premiați la o festivitate de Ziua Armatei la Dej. Cu aceeași ocazie vor fi premiați și câștigătorii întrecerilor de fotbal, volei, șah și tenis de câmp, organizate cu același prilej.

video: imagini din timpul întrecerii

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns