hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

ambulanta

Intervenție la biserică cu ambulanța și pompierii, după ce două persoane s-au simțit rău

Sâmbătă a fost zi de sărbătoare creștină, „Întâmpinarea Domnului”, iar la biserica Sf. Treime de pe strada Clujului s-au adunat lumea la slujbă.

La scurt timp după ora 11 s-a cerut ajutor prin 112, după ce două persoane, un adult și un copil, s-au simțit rău.

A intervenit un echipaj de ambulanță, care a preluat o femeie în jur de 60 de ani, care acuza dureri de cap și stare de rău, pe care a transportat-o la spital, dar nu a fost necesară internarea.

Între timp s-a lansat supoziția că ar putea fi vorba despre o scurgere de gaze în interiorul bisericii, iar un echipaj al pompierilor voluntari de la SVSU Gherla s-a deplasat la biserică, cu o autospecială.

Presupunerea nu s-a confirmat, în urma verificărilor. Cel mai probabil, persoanele care au avut probleme s-ar fi putut simți rău din cauza mirosului puternic de tămâie.

foto: arhiva

sus(5)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns