taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
intalnire tineret greco catolic gherla

Întâlnirea tineretului din Eparhia Greco-Catolică de Cluj-Gherla

La Biserica Greco-Catolică „Sf. Iosif” din Piaţa Gării din Gherla, sub genericul „Isus trăieşte” a avut loc sâmbătă, 5 octombrie, Întâlnirea Eparhială a Tineretului.

Aflată la cea de a 15-a ediţie, tradiţionala întâlnire anuală a tinerilor greco-catolici din zona Clujului şi din Gherla a avut un program bogat: liturghie arhierească, cateheză şi discuţii, vizitarea monumentelor istorice şi a lăcaşurilor de cult din municipiul Gherla. Oaspeții au fost  întâmpinați de protopopul Alexandru Hruban.

intalnire tineret greco catolic gherla

Cateheza a fost susţinută de Pr. Felix Roca, responsabilul Oficiului Naţional pentru Pastoraţia Tineretului şi Asistent spiritual al Acţiunii Catolice din România. La întâlnire a fost prezent și PS Florentin Crihălmeanu, eparhul Episcopiei de Cluj-Gherla.

intalnire tineret greco catolic gherla

foto: Facebook

Întâlnirea eparhială a tineretului de la Gherla a fost organizată de Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla, prin Departamentul de Tineret, Parohia „Sf. Iosif”, Protopopiatul Gherla şi ASTRU Cluj.

Szekely Csaba

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns