taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
preoti gherla sedinta

Intâlnirea lunară a preoților din Protopopiatul Gherla

Preoții din Protopopiatul Ortodox Gherla s-au întrunit vineri, 11 ianuarie, în ședința lunară, prima din acest an.

Activitatea a început cu săvârșirea Acatistului Domnului Iisus Hristos. În deschiderea ședinței, părintele protopop Iulian-Paul Isip a evocat chipurile pline de lumină ale Părinților Constantin Galeriu și Constantin Sârbu, propunându-i ca pilde vii pentru o misiune rodnică în ogorul Domnului.

A doua parte a întâlnirii s-a axat pe proiectarea unor activități la nivelul protopopiatului, pornind și de la hotărârea Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, care a proclamat anul 2019 drept „Anul omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari) și Anul comemorativ al patriarhilor Nicodim Munteanu și Iustin Moisescu și al traducătorilor de cărți bisericești pe tot cuprinsul Patriarhiei Române”.

preoti gherla sedinta preoti gherla sedinta

Activitățile cu tinerii, de asemenea rămân o prioritate pentru anul 2019. În acest sens s-au stabilit mai multe întâlniri de lucru pentru o coordonare cât mai eficientă.

În încheierea ședinței s-au discutat o seamă de probleme administrative.

sus(15)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns