angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

gherla parcului muncitori trotuar

Întâlnire între administrația locală și firmele care modernizează străzile, ce promisiuni s-au făcut

La mai mult de trei luni de la începere lucrărilor de modernizare pe străzile din Gherla, rezultatele sunt slabe: lucrările avansează greu sau chiar staționează, calitatea este îndoielnică pe alocuri, efectele pe termen mediu sunt contestate. Nu este astfel de mirare că s-a ajuns la luarea în considerare a rezilierii contractului.

Pentru a clarifica situația și pentru a cunoaște mai bine intențiile constructorilor, vineri a avut loc o întâlnire între administrația locală – primarul Ioan Neselean, șef urbanism Vasile Morar, șef financiar Nicușor Fărcaș, consilieri locali, diriginte șantier, asistența tehnică și reprezentanții celor două firme care execută lucrări, Samus SA (strada Fizeșului, strada Parcului) și Perom Construct (strada Armenească, Vasile Alecsandri, Ștefan cel Mare). Discuțiile s-au purtat la primărie și la locul lucrărilor.

În ce privește străzile din centrul istoric, constructorul s-a angajat ca în termen de o lună să finalizeze lucrarea, pe sectoarele începute. Acesta a justificat întârzierea și problemele apărute ca fiind cauzate de proiectare, lipsa canalizării pluviale, de lipsa forței de muncă și a materialelor și a recunoscut că lucrarea de până acum nu s-a făcut cum trebuia. Este vorba despre montarea pietrei cubice și a bordurilor, fiind necesară rostuirea între pietre, care să asigure scurgerea apei dinspre case spre carosabil. Pentru aceste străzi urmează să fie refăcut graficul de execuție, iar constructorul s-a angajat să-l respecte. De exemplu, pe strada Armenească lucrările trebuiau terminate în două luni. Potrivit firmei care execută lucrarea, prima echipă care a montat piatră cubică pe strada Armenească este cea care a lucrat și la pavarea pieței Unirii din Cluj-Napoca, lângă statuia lui Matei Corvin.

Scurgerea apei a fost adusă în atenție și pe strada Fizeșului. Pe strada Parcului, în apropierea blocului ANL, unde la scurt timp după turnarea primului strat de asfalt, a apărut o groapă mare, s-au dat asigurări că se va reface bucata respectivă.

Parțile au mai stabilit să organizeze periodic astfel de întâlniri, pentru a verifica evoluția lucrărilor. Potrivit primăriei, încă nu s-a plătit niciun leu pentru lucrările executate până acum.

Luni dimineața, echipe de mucitori au reluat lucrul pe străzile Fizeșului, Parcului și Ștefan cel Mare.

gherla stefan cel mare drum

foto: luni, 1 iulie 2019, stărzile Parcului și Ștefan cel Mare

Măsura extremă ce s-ar putea lua în cazul străzilor din Gherla, aflate în lucru de 3 luni – VIDEO

 

sus(0)jos(34)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

4 comentarii

 1. De ce nu a participat si Dl..Vlad Barbos, Manager City care, saptamana trecuta, a prezentat public analiza tehnica a lucrarilor realizate in majoritate necorespunzator.....vezi postarea anterioara
  Situatia negativa a lucrarilor este comentatata de catre zeci de cetateni, ( vezi postarile anterioare ) majoritatea nefiind de acord cu piatra cubica pe trotuarele de pe str. Armeneasca iar asfaltul de pe str.Parcului s-a deteriorat deja....In consecinta trebuie luate masuri radicale...

  sus(29)sus(0)
 2. Măsuri radicale înseamnă Demisia .A acestui city .... ce o fi ,și a primarului care este .Ce mă doare pe mine e tăcerea suspectă a opoziției,pnl,usr,udmr,...etc....am impresia că la toți le convine situația .Oare de ce ?????

  sus(34)sus(0)
 3. O votat și ei ( consilierii opoziției câți o mai fi opuși ) prostiile la grămadă - asta le-a cerut electoratul , piatră cubică , poliție locală , biblioteca cu un miliard lei vechi renovare - asta am vrut când i-am votat , și la ce atitudine au se pare că e un succes sa fim in continuare țepuiti.
  Apăi la anul dau cu heităreala - vedeți ce o făcut , cum - DA NOI !!! Facem ...
  Domnul City M probabil nu a venit de la vacanța că de - e și el om - oricum urbea e veche și mai poate aștepta - bătrânii îs mai răbdători .

  sus(33)sus(2)

Lasă un răspuns