taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
liceu petru maior gherla elevi gabriel rusu

Institutul de Istorie ”George Barițiu” aniversat la liceul Petru Maior

La Liceul Teoretic „Petru Maior” Gherla a avut loc joi, 30 ianuarie 2020, de la ora 12,prezentarea proiectului de solidaritate și promovare, sub forma unui material ppt: Institutul de Istorie ”George Barițiu” la Centenar (1920-2020) – Prezentarea istoriei, activităților și realizărilor Institutului.

Pentru a marca cei 100 de ani de existență ai Institutului, acțiunea a fost gândită sub forma unui eveniment care a avut loc simultan în cel puțin 100 de instituții de învățământ și cultură din întreaga țară (licee, universități, muzee, institute de cercetare, arhive, asociații profesionale, ONG-uri).

Elevii claselor a X-a D, a XI-a C și a XI- a D, alături de profesorii Emilia Câmpean, Mihaela Kezdi și Mircea Câmpean precum și de directorul Cosmina Forț, au avut onoarea de a-l reîntâlni pe Gabriel-Virgil Rusu, cercetător la Institutul aniversat, profesor asociat la Facultatea de Istorie din cadrul Universității Babeș-Bolyai și absolvent al Liceului ”Petru Maior”.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaInsistând asupra importanței activității de cercetare, oaspetele a prezentat istoria, activitățile și realizările Institutului de-a lungul celor 100 de ani. Prin întrebările formulate, elevii s-au dovedit, încă o dată, interesați de disciplina istorie și de o posibilă carieră în domeniu.

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns