taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
batalion dej armata

Înmânarea armamentului soldaților profesioniști și treceri în rezervă la Batalionul 811 Infanterie ”Dej”

Pe platoul Batalionului 811 Infanterie ”Dej” s-a desfășurat vineri, cu respectarea măsurilor de distanțare socială, activitatea de înmânare a armamentului soldaților profesioniști care execută perioada de instruire inițială în cazarma Dragonilor.

După introducerea Drapelului de luptă în formație și primirea raportului de către comandantul unității, s-a trecut la înmânarea armamentului. Soldații profesioniști au primit armamentul de la comandantul unității, locțiitorul comandantului și comandantul de pluton.

batalion dej armata

Cu mândrie și vizibil emoționați de importanța momentului, cei șaisprezece cursanți au luat în primire armamentul, răspunzând tare și răspicat: “SERVESC PATRIA!”

batalion dej armata

După finalizarea activității, în același cadru, a avut loc activitatea de citire a ordinului de trecere în rezervă și chemare în corpul subofițerilor a doi soldați gradați profesionști din unitate. Comandantul unității le-a acordat acestora diploma de “Dragon de onoare” și le-a urat mult succes în activitatea pe care o vor desfășura pe noile funcții.

sus(15)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns