taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
bancomat

ING Bank isi schimba numele

O amplă campanie de rebranding va începe luni, 19 ianuarie, în toate canalele media pentru comunicarea schimbării numelui și imaginii vizuale din ING în NN a diviziilor de asigurări, pensii și investiții ale grupului olandez prezente în România. Numele ING va fi păstrat doar pentru operațiunile bancare, informeaza paginademedia.ro.

Agentiile cu care s-a lucrat pentru realizarea campaniei sunt Headvertising, Multimedia Est si Zenith si tot procesul de rebranding se apropie de 10 milioane de euro.”Urmarim sa fie clar clientilor si publicului ca ne schimbam numele si atat. Intre 2011-2013 am mai trecut printr-un proces de rebranding de la Nederlanden la ING. Grupul NN (Nationale Nederlanden) a intrat pe piata din Romania sub numele Nederlanden in 1997, iar intre 2011 si 2013 s-a rebranduit in Romania si la nivel international la ING”, a precizat pentru Paginademedia.ro Marius Popescu, directorul general al ING Asigurari de Viata, cea mai mare companie pe acest segment de piata din Romania.

„Incepand de luni (start campanie) si pana la finalul lunii martie, comunicarea noastra comerciala va fi insotita preponderent de imaginea de mai jos ca si element tactic al campaniei de comunicare a tranzitiei de la ING la NN”, au spus reprezentanții ING.

In Romania, ING Asigurari de Viata, ING Pensii (companii lider pe pietele de profil) si ING Investment Managment (numarul patru in topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din Romania) isi vor schimba, incepand din luna aprilie 2015, numele si identitatea vizuala in NN, in urma unui proces de rebranding care va costa aproximativ 10 milioane de euro.

Campania prin care se va comunica tranzitia de la ING la NN a fost realizata local si va incepe de luni, 19 ianuarie, pe TV, radio, online, print si outdoor.

Dupa momentul aprilie, companiile vor comunica atat comercial, cat si contractual exclusiv sub noul brand, NN.

ING Bank are deschis la Gherla un Self Bank 24, pe strada Bobalna, si un bancomat pe strada Clujului, langa Sortilemn.

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns