taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
cetan dej inecat

Inecat in Somes, la Cetan, langa Dej

ACTUALIZAT O persoana a fost gasita inecata in raul Somes marti dupa-amiaza, in jurul orei 14.15, in localitatea Cetan, langa Dej. La locul evenimentului a intervenit Detasamentul de Pompieri din Dej, cu un echipaj de salvare,

avand la dispozitie o barca pneumatica. De asemenea, la eveniment s-a deplasat si un echipaj SMURD si echipaje de Politie.

Un localnic a observat plutind intr-un cot al Somesului, la o distanta de 4-5 metri de mal, trupul unui om, cu fata in jos, si a sunat de urgenta la 112. Corpul este plin de noroi, ceea ce ar conduce la o concluzie preliminara ca inecul nu ar fi de data recenta.

Din primele constatari, trupul plutitor pare a apartine unui barbat, insa acesta nu a fost scos inca din apa, pana la sosirea criminalistilor la fata locului. Persoana respectiva  pare a fi tunsa scurt si imbracata cu haine groase.

ACTUALIZAT

Dupa scoaterea la mal a cadavrului, s-a constatat ca este vorba de o femeie, in varsta de aproximativ 70 de ani. Criminalistii au stabilit ca este vorba de o localnica din Cetan.

inecat cetan dej cluj isu

foto: arhiva/Google Maps

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Dumnezeu să o ierte!!!

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns