taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
raliu accident cluj transilvania rally

Accident la Transilvania Rally, o mașină a ieșit în decor, pilotul la spital

În cadrul etapei de pe traseul Dângău, comuna Căpușu Mare, județul Cluj, a Transilvania Rally, care se desfășura sâmbătă, trei  echipaje ale ISU Cluj, care asigură intervenția rapidă în cadrul competiției au fost alertate despre ieșirea în decor a unuia dintre autoturismele care participa la această probă.

Pilotul echipajului a primit asistență medicală și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant.

Copilotul a fost consultat de către salvatorii SMURD, însă nu a fost transportat la spital.

raliu accident cluj transilvania rally

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța celor implicați în accident, precum și a salvatorilor. De asemenea, au sprijinit organizatorii pentru eliberarea carosabilului.

Potrivit Federației Române de Automobilistm Sportiv, Eugen Caragui a fost transportat la spital, unde continuă investigațiile, având doar o problemă costală. Robert Fus nu a mai avut nevoie de intervenția ambulanței, deplasându-se singur spre parcul service.

„Echipajul cu numărul 13, format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, a fost implicat într-un accident în timpul probei speciale cu numărul 5 de la Raliul Transilvaniei. Pe poziția cu numărul 18 înaintea probei, mașina de concurs în care se aflau cei doi a ieșit în decor, lovind un copac. Ambii sportivi sunt conștienți și în afara oricărui pericol de agravare a stării de sănătate, acuzând doar dureri la nivelul toracelui, însă au fost transportați la spital cu o ambulanță B1 Smurd cu medic pentru investigații suplimentare. Probele cu numărul 5 și 6 au fost anulate în urma incidentului, iar raliul va continua cu proba 7, de pe Dângău.”

Tot sâmbătă, prima probă a zilei secunde de la Transilvania Rally, Florești 1, a fost una cu ghinion pentru pilotul Dodo Pițigoi, care a abandonat în urma unei ieșiri în decor, iar proba a fost anulată, potrivit rallymax.ro.

accident raliu cluj floresti

foto: Rally Focus

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns