ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
avion cluj wizz aterizare vant

Incident aviatic la Cluj, un avion Wizz a zburat doar câteva minute, a lovit păsări și a făcut cale întoarsă, aterizare dificilă – VIDEO

Un avion care a decolat miercuri de la Cluj-Napoca a făcut o cursă cu mult mai scurtă decât era programată, fiind forțat să se reîntoarcă la sol.

Incidentul s-a produs miercuri după-amiază. Cursa aeriană Wizz W63385, cu un aparat Airbus A320, era programată de decoleze de pe aeroportul din Cluj-Napoca, cu destinația Roma (Italia), la ora 13:55. Avionul s-a ridicat de la sol la ora 14:14.

În timpul decolării, până să ajungă la altitudinea de 2.500 m, ar fi avut loc un impact al navei  de zbor cu păsări. Piloții au renunțat să continue zborul, eu efectuat un viraj de 180 de grade. Apoi a început coborârea, și după încă o întoarcere a revenit la sol. Aterizarea a avut loc la ora 14.37, după doar 23 de minute de zbor.

Aterizarea s-a făcut pe vânt extrem de puternic, din direcția nord-vest.

Din imaginile înregistrate de amatori și publicate pe pagina de Facebook Cluj Spotting, se observă dificultățile avute de avion în a păstra direcția la aterizare, chiar înainte de contactul cu pista.

video gherla info

„Avionul s-a ciocnit după decolare de niște păsări și a avut probleme la motor, astfel că a fost nevoit să se întoarcă la Cluj. Avionul a ajuns în siguranță înapoi la Cluj”, a declarat directorul aeroportului, David Ciceo, potrivit știridecluj.ro.

Pasagerii au fost debarcați și urmează să li se pună la dispoziție un alt avion spre Italia.

foto: Cluj Spotting

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns