hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

copii scoala ghiozdan

Începe campania „Donează un ghiozdan cu rechizite pentru un copil nevoiaș”

Demarează la Gherla a VII-a campanie filantropică, ce are drept scop sprijinirea copiilor ce provin din familii fără  posibilități financiare să-și pregătească ghiozdanul pentru noul an școlar. Campania este organizată de Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla și Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Ortodox Român Gherla.

„Având convingerea că educația este aspectul cel mai important al unei societăți, am lansat campania „Donează un ghiozdan cu rechizite pentru un copil nevoiaș”. Acest proiect contribuie la combaterea abandonului școlar provocat de cele mai multe ori de o situație financiară precară. Actiunea este menită să îi facă pe copii să trăiască bucuria de a învăța și totodată, să îi ajute să înțeleagă că educația este propria investiție pentru un viitor mai bun.
Și de această dată ne propunem să ajutăm cât mai multe familii care nu își permit costurile pe care achiziția de rechizite le presupune. Acest lucru se reflectă, din păcate, exclusiv asupra șanselor de educație pe care copiii le au. Dacă deschiderea noului an școlar înseamnă pentru cei mai mulți dintre copii, părinți, dascăli – bucurie, flori, rechizite și ghiozdane, inițiativa acestei campanii creștinești va readuce, cu siguranță, speranța unui alt început și pentru cei mai triști decât noi.
Un gest mic poate însemna o schimbare mare pentru un copil aflat la început de drum! Astfel, toți cei care doresc să se implice în acest proiect sunt așteptați cu drag la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla de pe strada 1 Decembrie 1918 , nr. 33, în perioada 19 august – 5 septembrie 2019, pentru a dona suma de 80 lei sau un ghiozdan complet echipat. Doar împreună putem schimba destine și putem asigura copiilor un viitor presărat cu reușite, chiar din prima zi de școală!”

Se pot face donații și în contul Asociației Filantropia Ortodoxă filiala Gherla: RO60BTRLRONCRT0296429801, Banca Transilvania.

 

sus(11)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns