taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
mama copil

Începe campania „40 de zile pentru viață” la Gherla

Este al șaselea an când în Gherla are loc Campania “40 de zile pentru viață”. Anul acesta, campania începe miercuri,  22 septembrie și se încheie pe 31 octombrie.

„Și anul acesta vă așteptăm să vă uniți în rugăciune pentru viață, de fiecare dată când treceți prin fața Spitalului, mai exact la monumentul “Mama si Copilul”. Să vă opriți căteva minute, poate chiar să aprindeți o lumânare și să reflectați asupra vieții, și de ce să nu ne punem fiecare întrebarea: “Cine m-a creat pe mine? De unde vine eu, de unde venim noi toți?”, spune Ștefana Hruban, coordonatorul evenimentului.

„La fel ca în toate campanile, confesiunile din Gherla se unesc în rugăciune, veghe în stradă și în post. Vă așteaptăm pe toți să vă uniți în rugăciune pentru viață chiar și de acasă, dacă nu doriți să petreceți din motive de siguranță un timp în stradă, având în vedere perioada delicată pe care o trăim. Vom pune la dispoziție în stradă pliante cu intențiile de rugăciune pentru fiecare zi care. Acestea vor putea fi luate acasă și așa veți putea medita la intenția de rugăciune zilnică a campaniei.

Vă invit să cititi mai jos doua mărturii frumoase despre ce înseamna VIATA, MAMA și COPIII:

“Mă uit la ecograf si văd aceste două mânuțe împreunate ca pentru rugăciune și îmi dau seama tot mai mult că Bunătatea lui Dumnezeu este mare!
A fi mamă e ceva deosebit. Ce rugăciune ar putea să aibă un bebeluș în uterul mamei?
Primul cuvânt ar fi Mulțumesc! Și câte motive nu are să mulțumească?

Încă din prima săptămână cand mă hotărăsc în care colțișor al uterului să mă implantez, simt căldura mamei.
În următoarele două saptamâni urmează să aduc o bucurie imensă. Mami și tati pot să-mi asculte bătăile inimii, curg lacrimi de bucurie. Wow! Am 3-4 mm și deja aduc atât de multă bucurie?

Cresc și tot cresc, îmi apar mânuțe, piciorușe, degețele și învăț să sar. Mă antrenez pentru momentul când mami o să simtă cum mișc. Între timp, mami e tot mai bulversată de la hormonii de sarcină, are grețuri, vărsături….

Multumesc mami că sunt într-un loc atât de cald și plăcut. E mult confort, ascult cea mai bună muzică – bătăile inimii tale, simt fiecare emoție a ta și continui să cresc.

Mai aud că te trezești de trei-patru ori pe noapte să mergi la toaletă, dar eu tot bine mă simt și simt cât de imensă e dragostea ta. Din momentul în care fac presiune pe vezică și te trimit la toaletă până în momentul în care îți împing acidul din stomac pe gât tot mă mângâi și mă aștepți în brațele tale.

Îmi merge foarte bine aici, inima ta o simt și ador să stau lângă ea. Inima ta, inima ta de mamă bună. Uau, ce frumoasa poate fi inima unei mame. Din interior o aud extaordinar, îmi transmite toată iubirea. Aștept să o simt și din exterior când mă vei ține pe brațele tale harnice.

Sunt nopți în care eu simt să mă joc mai mult, să dau din piciorușe, din mânuțe, sunt eu și fac lucrul acesta de bucurie că îți aud inima. Tu stai și mă mângâi, dar eu nu îmi dau seama că tu vrei să dormi. Mă sprijin pe intestine, câteodată te mai împing la ficat și totuși, mă mângâi și inima ta îmi transmite dragoste. Tot ce simt în jur e o inimă ce bate și multă dragoste. Cum să nu fiu mulțumitor lui Dumnezeu pentru așa o inimă? Inima de Mamă, cea mai bună muzică pe care pot crește.

Da, țin mânuțele adunate în semn de mulțumire!
Mamele sunt atât de frumoase din interior.
Dumnezeu să binecuvinteze toate mamele!!!”

Dr.Ginecolog Daniella Pintican

 

“Definiţia copilului…
Un copil este o fiinţă pe care ne-a împrumutat-o Dumnezeu ca să facem un curs intensiv despre cum să iubim pe cineva mai mult decât pe noi înşine, despre cum să ne schimbăm cele mai mari defecte pentru a le da cele mai bune exemple şi despre cum să învăţăm să avem curaj.
Da, asta e!
Să fii tată sau mamă este cel mai mare act de curaj pe care îl poate face cineva, pentru că presupune să te expui la toate tipurile de durere, dar mai ales incertitudinii că faci lucrurile corect şi temerii de a nu pierde ceva atât de iubit.
A pierde? Cum? Nu e al nostru?
A fost doar un împrumut. Cel mai preţios şi mai minunat împrumut, pentru că sunt ai noştri atâta timp cât nu pot avea grijă de ei înşişi, după aceea aparţin vieţii, destinului şi familiilor lor.
Dumnezeu să binecuvânteze pentru totdeauna copiii noştri, pentru că pe noi deja ne-a binecuvântat cu ei.”

Jose Saramago

sus(1)jos(1)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?