taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
pompieri smurd gherla

Încep lucrările la centrul SMURD de la Gherla

Înființarea unui centru SMURD la Gherla este un proiect rezultat din buna colaborare a administrației locale cu Inspectoratul Pentru Situații de Urgență Cluj.

Luni dimineață, la fosta piață agroalimentară de pe strada Victoriei, de lângă blocul pompierilor, a avut loc predarea amplasamentului pentru construirea subunității.

La eveniment au luat parte reprezentații primăriei și primarul Ioan Neselean, executantul, proiectantul, dirigintele de șantier, reprezentanți ai furnizorilor de utilități. Aceștia au fost salutați de șeful SVSU Gherla, Petru Mihuț și de o echipă a pompierilor voluntari.

pompieri smurd gherla

Noua clădire va ocupa o suprafață de 272 mp, cu parter, etaj și mansardă, lângă garajele din imediata apropiere.  Construcția va avea o lungime de aproximativ 18 metri, lățime de 15 metri și înălțime de 13 metri.

Parterul va cuprinde un garaj pentru două autospeciale de pompieri, un garaj pentru ambulanță, o sală de dezinfecție, una pentru sterilizarea instrumentelor și un grup sanitar. La etaj va funcționa dispeceratul, un oficiu și o sală de veghe pentru gardă. Tot aici vor fi vestiare și dormitoare pentru femei și bărbați. Mansarda va cuprinde o sală de briefing și pregătire, un birou, grup sanitar și magazie pentru materiale.

pompieri smurd gherla

Licitația pentru construcția centrului a fost câștigată de singurul ofertant, firma Valex Orizont srl din Tohat, Ulmeni, județul Maramureș. Contractul are o valoare de 3.155.166 lei, inclusiv TVA, din care 226.100 lei pentru proiectare și 2.929.066 lei pentru execuție.

O parte dintre lucrări vor fi subcontractate unor alte firme, astfel: SC Steve Impex srl 4,36%, SC Sesam Protect srl 2,32%, SC Silvtech Sulution SRL-D 2,91%.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni, dintre care 3 luni au fost pentru proiectare și 9 luni pentru execuție.

Executantul spune că lucrările vor începe săptămâna viitoare și că ar putea fi terminate până la Crăciun.

Noul punct SMURD de la Gherla, unde va fi construit și când va fi gata

sus(57)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

2 comentarii

  1. Alt proiect pentru bunul mers al orașului care va fi lăsat în paragină la câteva luni după începere, la fel ca și str. Armenească, Ștefan cel Mare, podul peste canalul Morii de pe strada Clujului. Avem un primar și consilieri c*** și incompetenți.

    sus(40)sus(3)
  2. Daaa ! Mai ales dormitoare. E spatiu de cazare sau subunitate SMURD, dedicata in special urgentelor medicale 24 din 24h ?

    sus(42)sus(1)

Lasă un răspuns