taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
incendiu bloc londra

Incendiu uriaş la un bloc în Londra, mai multe persoane au murit, altele rămase captive – VIDEO

Un incendiu uriaş a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri la un imobil de locuinţe în vestul Londrei. Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, informează AFP, citată de Agerpres.

„Există mai mulţi morţi. Nu pot confirmă o cifra concretă pentru moment din cauza dimensiunii şi complexităţii imobilului”, a afirmat Dany Cotton, responsabilă a London Fire Brigade, într-o declaraţie de presă.

video, în continuare – imagini de la locul incendiului

video: Cosmin, un tânăr din Gherla, care se îndrepta miercuri dimineaţă spre lucru, a trecut prin apropierea blocului înghiţit de fum

Ultimul bilanţ arată că s-au înregistrat cel puţin 30 de răniţi în urma incendiului produs în blocul cu 27 de etaje şi 120 de apartamente, construit in 1974. Însă în interiorul clădirii se mai află persoane, iar numărul victimelor ar putea creşte.

La câteva ore de la izbucnirea incendiului, aproape miezul nopţii, imobilul era în continuare în flăcări miercuri dimineaţă şi o coloana de fum dens se ridica din clărdire.

Două sute de pompieri şi 40 de autospeciale au continuat lupta cu focul.

Documente publicate pe internet în urmă cu un an arată că rezidenţii au reclamat de mai multe ori starea imobilului şi riscul de incendiu.

Potrivit unui jurnalist al AFP, poliţia a evacuat o parte din imobilele şi casele vecine, ameninţate cu prăbuşirea unor bucăţi mari de la blocul în flăcări, în timp ce unii oameni se temeau că turnul s-ar putea prăbuşi cu totul.

Zeci de locatari ai imobilului cuprins de flăcări se aflau pe trotuar, mulţi în pijamale, iar unii încercau să-şi contacteze rudele blocate în clădire. Ei au fost dirijaţi de forţele de ordine spre un restaurant vecin, unde primii răniţi erau trataţi de serviciile de ambulanţă. Potrivit poliţiei londoneze, mai multe persoane au suferit intoxicaţii cu fum.

Mai multe staţii de metrou din cartier au fost închise, la fel că autostrada M40, care leagă capitala de vestul Marii Britanii, blocată pe ambele sensuri.

Fotografii publicate de martori pe reţele sociale arată întregul imobil practic în flăcări. Mai mulţi martori au afirmat că s-au auzit ţipete în interiorul clădirii.

Inca nu se ştie dacă printre victime se află şi români.

video: 4 ore de imagini de la locul incendiului / RT

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns