angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

incendiu bloc londra

Incendiu uriaş la un bloc în Londra, mai multe persoane au murit, altele rămase captive – VIDEO

Un incendiu uriaş a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri la un imobil de locuinţe în vestul Londrei. Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, informează AFP, citată de Agerpres.

„Există mai mulţi morţi. Nu pot confirmă o cifra concretă pentru moment din cauza dimensiunii şi complexităţii imobilului”, a afirmat Dany Cotton, responsabilă a London Fire Brigade, într-o declaraţie de presă.

video, în continuare – imagini de la locul incendiului

video: Cosmin, un tânăr din Gherla, care se îndrepta miercuri dimineaţă spre lucru, a trecut prin apropierea blocului înghiţit de fum

Ultimul bilanţ arată că s-au înregistrat cel puţin 30 de răniţi în urma incendiului produs în blocul cu 27 de etaje şi 120 de apartamente, construit in 1974. Însă în interiorul clădirii se mai află persoane, iar numărul victimelor ar putea creşte.

La câteva ore de la izbucnirea incendiului, aproape miezul nopţii, imobilul era în continuare în flăcări miercuri dimineaţă şi o coloana de fum dens se ridica din clărdire.

Două sute de pompieri şi 40 de autospeciale au continuat lupta cu focul.

Documente publicate pe internet în urmă cu un an arată că rezidenţii au reclamat de mai multe ori starea imobilului şi riscul de incendiu.

Potrivit unui jurnalist al AFP, poliţia a evacuat o parte din imobilele şi casele vecine, ameninţate cu prăbuşirea unor bucăţi mari de la blocul în flăcări, în timp ce unii oameni se temeau că turnul s-ar putea prăbuşi cu totul.

Zeci de locatari ai imobilului cuprins de flăcări se aflau pe trotuar, mulţi în pijamale, iar unii încercau să-şi contacteze rudele blocate în clădire. Ei au fost dirijaţi de forţele de ordine spre un restaurant vecin, unde primii răniţi erau trataţi de serviciile de ambulanţă. Potrivit poliţiei londoneze, mai multe persoane au suferit intoxicaţii cu fum.

Mai multe staţii de metrou din cartier au fost închise, la fel că autostrada M40, care leagă capitala de vestul Marii Britanii, blocată pe ambele sensuri.

Fotografii publicate de martori pe reţele sociale arată întregul imobil practic în flăcări. Mai mulţi martori au afirmat că s-au auzit ţipete în interiorul clădirii.

Inca nu se ştie dacă printre victime se află şi români.

video: 4 ore de imagini de la locul incendiului / RT

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns