ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
incendiu vegetatie deal sic szek

Incendiu uriaș de vegetație pe dealurile de la Sic

Cerul nopții de duminică a fost luminat de incendii uriașe de vegetație pe dealurile de la ieșirea din Sic, spre Coasta.

Flăcările au fost observate de localnici în cursul serii.

incendiu vegetatie sic

În urma apelurilor făcute la 112, au intervenit echipaje ale pompierilor de la SVSU Sic. În ajutor au fost trimiși pompieri de la ISU Cluj.

A fost vorba despre o suprafață foarte mare de vegetație uscată care a fost afectată, aproximativ 100 de hectare de teren.

Pompierii au intervenit pentru a controla mai multe focare, care nu au fost lichidate complet. În zona în care s-a intervenit nu se mai manifestau la finalul operațiunilor arderi cu posibilități de propagare.

Incendii au avut loc într-o vale fără posibilitate de acces, cunoscută ca zonă unde revin aceste arderi necontrolate în fiecare an, din cauza efectuării lucrărilor de igienizare a pășunilor fără măsurile de prevenire coreșpunzătoare.

Este posibil ca în cursul zilei de luni să fie reluate acțiunile.

incendiu vegetatie sic

foto: Facebook

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns