taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
incendiu vegetatie deal sic szek

Incendiu uriaș de vegetație pe dealurile de la Sic

Cerul nopții de duminică a fost luminat de incendii uriașe de vegetație pe dealurile de la ieșirea din Sic, spre Coasta.

Flăcările au fost observate de localnici în cursul serii.

incendiu vegetatie sic

În urma apelurilor făcute la 112, au intervenit echipaje ale pompierilor de la SVSU Sic. În ajutor au fost trimiși pompieri de la ISU Cluj.

A fost vorba despre o suprafață foarte mare de vegetație uscată care a fost afectată, aproximativ 100 de hectare de teren.

Pompierii au intervenit pentru a controla mai multe focare, care nu au fost lichidate complet. În zona în care s-a intervenit nu se mai manifestau la finalul operațiunilor arderi cu posibilități de propagare.

Incendii au avut loc într-o vale fără posibilitate de acces, cunoscută ca zonă unde revin aceste arderi necontrolate în fiecare an, din cauza efectuării lucrărilor de igienizare a pășunilor fără măsurile de prevenire coreșpunzătoare.

Este posibil ca în cursul zilei de luni să fie reluate acțiunile.

incendiu vegetatie sic

foto: Facebook

sus(3)jos(44)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns