hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

tir incendiu satu mare livada iojib

Incendiu – un TIR condus de un șofer din Gherla a luat foc în Satu Mare – VIDEO

IMAGINI NOI – Un TIR a luat foc în mers joi seara pe un drum din județul Satu Mare. La volan se afla un șofer din Gherla.

Evenimentul s-a produs între localitățile Iojib și Livada din județul Satu Mare, în jurul orei 17,30. Șoferul autotrenului, un tânăr de 24 de ani din Gherla, a reușit să iasă din cabină și cu ajutorul șoferilor care au oprit, a încercat să stingă focul cu extinctoarele. În prima faza a reușit să desprindă cabina de remorca TIR-ului, încărcată cu colete, scrie site-ul vasiledale.ro.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și poliția.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la întregul vagon și încărcătura aferentă. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au primit și sprijinul pompierilor voluntari din cadrul S.V.S.U. Livada, iar pentru înlăturarea efectelor incendiului – îndepărtarea materialelor arse și deteriorate, degajarea carosabilului, o contribuție deosebită au avut-o și câțiva operatori economici din zonă, care au intervenit cu utilajele din dotare.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, ca urmare a frecării la sistemul de rulare, în urma căruia s-a aprins una dintre anvelopele autotrenului, flăcările extinzându-se rapid la prelată și încărcătură.

tir incendiu pompieri livada satu mare tir incendiu pompieri livada satu mare tir incendiu pompieri livada satu mare tir incendiu pompieri livada satu mare tir incendiu pompieri livada satu mare

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, dar pagubele au fost însemnate. A ars și s-a degradat întreaga încărcătură, aproximativ 16 tone de materiale textile, piese auto și băuturi alcoolice.

Circulația auto în zonă a fost paralizată complet de producerea incendiului și s-au format cozi de mașini de câțiva kilometri.

Sursă citată mai scrie că șoferul a încărcat marfa din Baia Mare, cu destinația Spania.

In jurul orei 20, circulaţia rutieră pe DE58 s-a reluat pe un singur sens.

video, in continuare

foto: ISU SM

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns