taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
incendiu service auto bistrita nasaud ciceu mihaiesti pompieri dej

Incendiu: un service auto s-a facut scrum, la Ciceu Mihaiesti, in BN. Flacari de 10 metri! Au intervenit si pompierii de la Dej

Un puternic incendiu s-a declansat miercuri dimineata in jurul orei 4 la un service auto din localitatea Ciceu Mihaiesti, in judetul Bistrita-Nasaud. Focul s-a manifestat violent la nivelul acoperişului imobilului cu flăcări înalte de peste 10 metri.

Pompierii au actionat cu două echipaje de intervenţie, cu autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa, respectiv două echipaje cu autospeciale de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej aparţinând ISU „Avram Iancu” al judeţului Cluj.

Autovehiculele din apropiere, autocamioane şi autoturisme, au fost mutate pentru a nu fi afectate de flăcările puternice de la nivelul acoperişului.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Intervenţia a durat aproximativ patru ore, focarele fiind localizate şi lichidate în aproximativ două ore.

Suprafaţa totală afectată de incendiu a fost in jur de 600 metri patrati, pompierii militari reuşind împiedicarea propagării incendiului în interiorul halei.

După finalizarea intervenției, în urma anchetei demarate la fața locului, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de aprinderea unor materiale combustibile (lemn) situate în apropierea unui coș de fum.(foto: ISU Bistrita-Nasaud)

incendiu service auto bistrita nasaud ciceu mihaiesti pompieri dej incendiu service auto bistrita nasaud ciceu mihaiesti pompieri dej

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns