ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
incendiu autobuz fujikura gherla dej

Incendiu: un autobuz plin cu calatori a luat foc pe sosea FOTO + VIDEO

ACTUALIZAT: IMAGINI DIN PRIMELE MOMENTE ALE INCENDIULUI Un autobuz a luat foc vineri dupa-amiaza in jurul orei 14.30 pe strada Dejului din Gherla. Autobuzul era plin cu angajati care se intorceau de la serviciu, de la fabrica Fujikura de langa Dej.

La locul incendiului au intervenit pompierii voluntari de la Gherla si o autospeciala a pompierilor de la detasamentul din Dej.

Potrivit primelor informatii, un angajat Fujikura care coborase cu cateva clipe mai devreme a observat ca de sub autobuz ies flacari si a facut semn unui alt  sofer sa intre in fata autobuzului, sa-i faca semn soferului de pe autobuz sa opreasca de urgenta. Acesta a oprit, iar angajati au coborit rapid.

Flacarile s-au extins cu repeziciune si au cuprins in scurt timp intreg autobuzul. Un fum negru si gros s-a ridicat deasupra orasului. Cablurile de electricitate si comunicatii aflate deasupra autobuzului s-au aprins de la flacarile uriase, alimentarea cu energie electrica fiind intrerupta de echipaje ale companiei de electricitate.

In urma imcendiului nu s-au inregistrat victime.

Soferul autobuzului, un barbat din Dej, a declarat ca initial, de la motorul autovehiculului, aflat in spate, a inceput sa iasa fum. Flacarile au tasnit rapid si s-au extins la intregul vehicul.

Invatatorul Gicu Pohoata din Neagra Sarului, judetul Suceava, aflat in zona, tocmai se intorcea de la Manastirea Nicula. A observat printre primii evenimentul si a povestit pentru Gherla INFO primele momente ale producerii incendiului, facand si cateva fotografii (vezi mai sus). Fumul negru s-a vazut in tot orasul, iar Brigitta, o cititoare Gherla INFO, a facut o fotografie de la fereastra sa.

O camera de suraveghere video din oras, aflata la aproximativ 1 kilometru distanta de locul producerii incendiului, a surprins fumul urias ridicat deasupra orasului.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns