taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
autobuz incendiu dej

Incendiu pe șosea la ieșire din Dej, un autobuz electric a luat foc, s-a făcut scrum

Un autobuz electric a luat foc în mers, duminiă seara, la ieșire din Dej.

O autospecială a pompierilor de la Detașamentul din Dej fost dislocată pentru a stinge flăcările care au cuprins duminică seara un autobuz cu propulsie electrică, care se deplasa pe strada Șomcutului din municipiul Dej.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.30, iar în momentul sosirii la fața locului ocupanții erau ieșiți din autobuz, acesta fiind cuprins în totalitate de flăcări.

autobuz incendiu dej cluj

A fost deconectat contactul general și s-a acționat cu jeturi de apă asupra focarelor, însă autovehiculul a fost distrus în cele din urmă în totalitate. Flăcările nu s-au extins mai departe de limitele în care au fost găsite.

Ocupanții din autobuz nu au solicitat consultul medical, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autobuzului.

foto principală: Info Trafic jud Cluj

sus(1)jos(6)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?