taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
incendiu tir gherla dej pompieri

Incendiu la un TIR cu marfă de la Kaufland pe centura Gherla, șoferul a rămas fără frâne, cabina cuprinsă de flăcări – VIDEO

Flăcări mari au ieșit în noaptea de joi spre vineri pe centura ocolitoare de la Gherla, după ce un TIR a luat foc.

Incendiul s-a produs în jurul orei 1,30, în Bunești, chiar lângă restaurantul Fario, iar în urma apelului la numărul de urgență 112, la eveniment a intervenit două autospeciale de la Detașamentul de pompieri din Dej și altele două de la SVSU Gherla.

TIR-ul înmatriculat în județul Prahova era condus de un șofer de 37 de ani din Turda, circula dinspre Cluj spre Dej și transporta produse alimentare pentru rețeaua Kaufland. La coborâre pe centura ocolitoare de la Gherla, conducătorul auto a încercat să pună frână de motor, fără succes însă și atunci au început să iasă flacări de sub cabină. Autotrenul a putut fi oprit doar cu frânele de la remorcă.

Cabina a luat în scurt timp foc, iar șoferul a fost nevoit să sară prin flăcări, la câțiva metri, pentru a scăpa. Șansa i-a fost alături și omul a scăpat nevătămat.

incendiu tir kaufland prahova gherla cluj

incendiu tir kaufland prahova gherla cluj

incendiu tir kaufland prahova gherla cluj

incendiu tir kaufland prahova gherla cluj

Pompierii sosiți au acționat cu furtunele cu apă până la lichidarea completă a focului. Operațiunea a durat mai mult de o oră. Focul a distrus cabina în proporție de aproximativ 80%, iar încărcătura a fost afectată în proporție de circa 20%, inclusiv instalația frigorifică.

Cauza cea mai probabilă a producerii incendiului este o defecțiune la motor, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

video în continuare

video: Cătălin

sus(3)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns