nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

incendiu vegetatie gherla pompieri

Incendiu lângă o benzinărie la ieșirea din Gherla, fumul a învăluit șoseaua – VIDEO

Trei autospeciale ale pompierilor voluntari din Gherla au intervenit joi după-amiază la un incendiu de vegetație produs la ieșirea din Gherla, aproape de strada Clujului, lângă de brațul mort al Someșului.

Focul cuprinsese vegetația de trestie din spatele unei benzinării, dar și gunoaie aruncate de persoane certate cu bunul simț, cauciucuri etc. Fumul a învăluit zona și s-a întins spre șoseaua principală.

În prima fază au ajuns la incendiu trei pompieri, însă cum suprafața în flăcări era mare și un vânt puternic a întețit focul, s-au cerut ajutoare suplimentare. Alți cinci voluntari au venit în scurt timp din timpul lor liber și împreună cu colegii au început muncă de stingere, cu bătătoarele. A fost prezent și șeful SVUS, Petru Mihuț.

Focul a distrus în jur de 15 arii de vegetație uscată, iar intervenția a fost pe alocuri dificilă din cauza terenului mlăștinos. După mai bine de o oră de muncă, incendiul a fost stins.

Așa cum era de așteptat, în apropiere nu se afla nimeni suspect, deși este clar că focul nu s-a aprins singur.

A fost prima intervenție la un incendiu de vegetație a pompierilor anul acesta, însă mai mult că sigur, vor urma și altele. La fel se întâmplă în fiecare primăvară: unii aprind vegetația pentru a curăța terenurile, alții sună la 112 iar pompierii intervin pentru stingere.

Deși s-a atras de nenumărate ori atenția asupra condițiilor în care se poate aprinde vegetația, oamenii nu înțeleg că focul se extinde aproape întotdeauna cu viteză mare și nu mai poate fi controlat.

video în continuare

sus(4)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns