hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

pompieri fastfood gherla km 0

Incendiu la un fastfood în autogară – o femeie a ajuns la spital – VIDEO

S-a dat alarma la mizeul nopții de vineri spre sâmbătă, când a izbucnit un incendiu la un fastfood de pe strada Romană, în autogara Gherla.

La locul evenimentului au intervenit pompierii de la SVSU Gherla, care au acționat cu stingătoare și o autospecială a pompierilor de la Detașamentul din Dej.

O femeie care se află în interior la momentul declanșării incendiului a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

ambulanta autogara gherla noapte

Au intervenit și echipaje de la poliție și de la compania de gaz, care au sistat alimentarea cu utilități.

Din constatările făcute, un scurtcircuit produs la un prelungitor ar fi produs aprinderea unei fripteuze. A fost distrusă aparatură electrocasnică, mobilier, tencuiala de pe pereți etc., iar pagubele au fost estimate la aproximativ 25.000 lei.

video în continuare

sus(7)jos(16)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns