taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
incendiu bloc floresti cluj

Incendiu la un bloc în Florești, familii cu copii evacuate – VIDEO

Mai multe familii au fost nevoite să-și părăsească apartamentele în urma unui incendiu. Evenimentul s-a produs miercuri în jurul orei 11 la un bloc din Florești, lângă Cluj-Napoca.

Incendiul s-a declanșat la acoperișul clădirii cu trei nivele, aflată pe strada Fagului. În urma unui apel la 112, au intervenit pompierii de la ISU Cluj cu trei autospeciale, două autoplaforme pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. Peste 20 de pompieri au acționat timp de trei ore pentru stingerea flăcărilor și înlăturarea efectelor negative.

Patru familii, cuprinzând opt copii și trei adulți, au fost evacuați teferi, fără să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Acoperișul imobilului, cu o suprafață de aproximativ 180 mp, a fost distrus în totalitate de flăcări și au fost afectate de ardere, în diferite proporții, apartamentele de la ultimul nivel. Extinderea focului a fost favorizată de structura din lemn a tavanului, comună cu acoperișul.

incendiu bloc floresti pompieri cluj

Au fost deteriorate de scurgerea apei folosite pentru stingere și alte apartamente din imobil.

La ora acestei știri sunt desfășurate operațiuni pentru înlăturarea efectelor negative și cercetarea cauzei probabile care a dus la izbucnirea incendiului.

În urma cercetărilor preliminare, se pare că focul a pornit de la un coș pentru evacuarea fumului, care era izolat necorespunzător față de materiale combustibile.

video în continuare

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns