hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

incendiu bloc gherla

Incendiu la un apartament pe strada Primăverii – totul a pornit de la o lumânare – VIDEO

Un fum gros și negru a ieșit duminică după-amiază dintr-un apartament, într-un bloc de pe strada Primăverii din Gherla.

În jurul orei 17, flăcările au izbucnit pe un balcon aflat la etajul III al blocului.

În apartament se află o femeie singură, în vârstă de aproximativ 70 de ani. Din verificări a rezultat că locatara ar fi aprins pe balcon o lumânare, pe care a lăsat-o nesupravegheată și de la aceasta s-au aprins materiale textile și obiecte ornamentale.

Femeia a încercat să stingă singură focul, suferind arsuri superficiale la nivelul mâinilor. Au intervenit cu mult spirit vecinii, care au scos-o pe femeie din casa învăluită în fum. Tot aceștia au acționat cu apă pentru stingerea focului. Un vecin de la etajul IV a aruncat galeți cu apă peste focul de la etajul inferior.

incendiu bloc gherla

foto primită de la Ramona

În urmă apelului la 112, au intervenit la locul incendiului pompierii de la SVSU Gherla și un echipaj de la Detașamentul din Dej.

Focul a distrus o parte din balcon și a afectat zugrăveala interioară dintr-o cameră a apartamentului, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Femeia din apartament a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanță sosit la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital.

video în continuare

sus(0)jos(38)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns