taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
pompieri punct transformare dej spital

Incendiu la spitalul din Dej, foc la instalația electrică

Un apel la 112 a anunțat miercuri dimineață că iese fum negru de la un transformator, în curtea spitalului din Dej.

Alerta s-a dat puțin timp înainte de ora 8 și au intervenit două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri din Dej.

Pompierii au găsit la fața locului o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite.

incendiu punct transformare dej spital

S-a întrerupt imediat alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor.

Concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.

incendiu spital dej pompieri

Nu s-au impus măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare. Alimentarea cu energie electrică a spitalului a fost asigurată pentru zonele sensibile și întreruptă parțial în zona administrativă și la policlinica spitalului.

Din cercetările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare.

incendiu dej spital

ACTUALIZARE

ISU Cluj a trimis la Spitalul Municipal Dej un generator electric mobil pentru a asigura alimentarea cu energie electrică la parametrii necesari a tuturor spațiilor din unitatea sanitară. Aparatul va rămâne în dispozitiv până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică.

generator electric dej spital pompieri cluj

Containerul de suport logistic tip IV-Iluminat are capacitatea de 450 kVA și este conceput în scopul alimentării cu energie electrică a unor tabere mobile (iluminat şi agregate electrice) și poate fi utilizat pentru alimentarea altor tipuri de consumatorilor de energie electrică, cum ar fi gospodării sau spitale, în cazul producerii unor situații de urgență, care determină întreruperea alimentării cu energie electrică de la rețeaua națională.

sus(2)jos(10)

Lasă un răspuns