mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
incendiu acoperis sanmarghita

Incendiu la Sânmărghita, o casă a luat foc

Flăcările au cuprins acoperișul unei case duminică dimineața în localitatea Sânmărghita din comuna Mica.

Alarma s-a dat în jurul orei 6,30 si a intervenit o autospecială de stins incendii de la Detașamentul de Pompieri din Dej.

Flăcările, care inițial au cuprins funinginea din interiorul hornului și porțiuni din acoperișul și podul casei, au fost controlate rapid, fiind evitată propagarea mai departe de limitele în care au fost găsite.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a fost cauzat de coșului de evacuare a fumului necurățat.

sus(1)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns