alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

incendiu fan rascruci bontida cluj

Incendiu la Răscruci în toiul nopții – persoane necunoscute au dat foc la fân, a ars ore în șir – FOTO, VIDEO

Sâmbătă dimineață în jurul orei 3 s-a dat alarma la Răscruci, în comuna Bonțida, după ce un foc mare s-a ridicat la o stână de oi.

Focul a cuprins sute de baloți de fan, care au ars toată noaptea. Au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Bonțida cu o autocisternă pentru transportul apei și un utilaj, pompieri de la ISU Cluj cu două autospeciale, pompierii de la Detașamentul din Dej cu o autospecială.

incendiu fan rascruci bontida cluj

foto primite de la Ionuț

In zorii zilei focul nu era încă lichidat.

Proprietarul spune că au fost distruși în incendiu în jur de 900 de baloți de fân. 600 de baloți au fost salvați de la foc de pompieri.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a evenimentului și flăcările nu s-au extins la alte obiective sau materiale combustibile.

Martori ai evenimentului au povestit că o persoană a fost observată în timp ce ar fi dat foc la fân, în mai multe locuri. Nu este exclusă astfel o răzbunare, la fel cum s-a mai întâmplat în anii trecuți, de mai multe ori, la Iclod.

video în jurul orei 5 dimineața, imagini de la cititori

Cercetările preliminare privind cauza probabilă sunt încă în desfășurare.

In cursul zilei, proprietarul a sesizat poliția despre cele întâmplate și ca urmare s-au demarat investigațiile pentru stabilirea cauzei incendiului.

incendiu fan rascruci

incendiu fan rascruci

incendiu fan rascruci bontida cluj pompieri

foto sus: incendiul dimineață la ora 8, primite de Paul

video: mocnea înca fânul sâmbătă la ora 13 – imagini primite de la Bogdan C

Incendiu la Iclod, cu flăcări uriașe, au ars sute de baloți de fân – VIDEO

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns