taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gherla penitenciar celula

Incendiu la Penitenciar, ce a făcut un deținut în celulă

S-a dat alarma marți la penitenciarul din Gherla, după ce într-o celulă a izbucnit un incendiu.

În jurul orei 12, un deținut a aprins o pătură din camera de deținere în care se afla.

Incidentul a fost descoperit cu operativitate de către polițiștii de penitenciare aflați în serviciu, care au intervenit pentru lichidarea focului.

În urma incidentului nu s-au înregistrat alte pagube materiale, iar deținutul nu a fost rănit.

Conform procedurilor, persoana în cauză a fost supusă unui control medical, în urma căruia s-a constat că starea sa de sănătate este corespunzătoare.

La nivel de unitate s-a demarat procedura de analiză a incidentului și urmează să se ia măsurile legale care se impun.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că este vorba despre deținutul Mădălin Lupu, cel care a vrut să evadeze anul trecut prin scobirea peretelui celulei.

„Și-a incendiat camera și a dat foc la o pătură și la o căciulă plină cu ziare astfel că s-a umplut de fum camera și holul secției de deținere. El executa o pedeapsă cu izolare de 10 zile și a fost transportat apoi la Spitalul Penitenciar Dej. În mod normal, la izolare nu avea cum să aibă asupra sa brichetă sau chibrite, se va verifica și acest aspect”, au spus sursele.

foto: arhiva

sus(1)jos(20)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns