taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
incendiu pensiune gherla pompieri ploscar

Incendiu la o pensiune în Gherla – VIDEO

Mai multe echipaje de pompieri de la SVSU Gherla, și de la detașamentul de Pompieri din Dej au intervenit luni seara, cu puțin timp înainte de ora 19, la un incendiu izbucnit la o pensiune din Gherla, pe strada Dejului.

Focul a cuprins partea superioară a clădirii, iar acoperișul a fost distrus aproape în întregime. La locul evenimentului au intervenit și echipaje medicale, dar nicio persoană nu a fost rănită. În ajutor a sosit și o autospecială cu macara de la Cluj-Napoca.

incendiu pensiune gherla pompieri ploscar

Au fost trimise la fața locului trei autospeciale cu apă și spumă, o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi, un echipaj SMURD din cadrul ISU Cluj și două autospeciale ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla.

În momentul sosirii forțelor la fața locului, erau cuprinse de flăcări acoperișurile a trei corpuri de clădire, în care funcționa o pensiune, alipite una de alta și o parte din încăperile situate la mansarda imobilului.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă, având în vedere faptul că unul dintre corpurile afectate de incendiu era alipit de un bloc de locuințe cu patru etaje.

O parte din locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, iar intervenția promptă a împiedicat extinderea focului la blocul de locuințe.

Au fost distruse acoperișul corpurilor de clădire pe o suprafață de circa 600 mp și trei încăperi situate la mansardele acestora. Alte încăperi situate la mansardă au fost deteriorate de degajările de căldură, fum și scurgerea apei folosite pentru stingerea incendiului.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.

Circulația în zona a fost blocată până la terminarea operațiunilor, iar polițiștii au deviat traficul pe rute ocolitoare.

video în continuare

vezi pe același subiect

De la ce a pornit incendiul la pensiunea din Gherla – VIDEO imagini noi, din primele momente ale focului

sus(16)jos(53)

Lasă un răspuns