hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

incendiu gradinita cluj

Incendiu la o grădiniță în Cluj – VIDEO

Un apel la 112 a anunțat marți seara un incendiu produs la o grădiniță din Cluj-Napoca.

Din primele informații, este vorba despre o locație de pe strada de Tăietura Turcului, iar incendiul a cuprins acoperișul clădirii.

incendiu gradinita cluj

Primul apel de anunțare a evenimentului a fost făcut de un bărbat care trecea prin apropiere, urmat apoi de încă alte două apeluri de la alte persoane.

Au intervenit pompierii de la ISU CLUJ cu două autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțime.

Se pare că nu se afla nimeni în interiorul grădiniței în momentul izbucnirii incendiului.

imagini: Dragoș, Facebook

Mai bine de trei ore au durat operațiunile de stingere a incendiului. Au acționat 15 pompieri din Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Cluj-Napoca.

Incendiul a distrus in totalitate o anexa a Muzeului Satului, cu destinația de Centru de informare, unde se desfășurau temporar activități cu copii de către un club privat, conexe cu activitatea muzeului.

Cercetările preliminare privind cauza probabilă a incendiului au dus la concluzia că a la baza producerii incendiului a fost, cel mai probabil, un conductor electric neizolat corespunzător față de materiale combustibile.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar arderea nu s-a extins la alte clădiri.știre în curs de actualizare

foto principală: incendiul văzut de la Tetarom – foto primită de la Silviu

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns