taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca santioana gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor
incendiu livada

Incendiu la o gospodărie din Livada – VIDEO

Flăcări uriașe au ieșit la miezul nopții de vineri spre sâmbătă dintr-o gospodărie din localitatea Livada, în comuna Iclod, pe drumul spre Orman.

Oamenii au sunat la 112 după ajutor. Au intervenit echipaje ale pompierilor de la Detașamentul din Dej, care au acționat cu furtunele cu apă pentru lichidarea focului. Acesta a  cuprins un garaj și o bucătărie de vară.

incendiu livada

Pompierii au fost alertați în jurul orei 23.50, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit bucătăria de vară și garajul cuprinse în totalitate de flăcări. De asemenea, incendiul era extins la casa de locuit, respectiv o terasă de circa 8 mp și la aproximativ 4 mp din acoperișul acesteia.

incendiu livada

Intervenția a durat mai bine de o oră și s-a reușit  reușind evitarea extinderii incendiului mai deaprte de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit că acesta a pornit de la o defecțiune a instalației electrice din bucătăria de vară.

video în continuare

sus(0)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns