taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
incendiu cluj bloc fum

Incendiu la un bloc în Cluj, oamenii pe acoperiș – s-a activat Planul Roșu – VIDEO

Un incendiu la o clădire cu mai multe etaje a izbucnit joi dimineață la Cluj.

Mai multe persoane au fost surprinse de degajarile de fum pe acoperișul unui bloc de locuințe cu 10 etaje de pe strada Oașului din Cluj-Napoca. La locul incendiului au intervenit echipaje ale pompierilor de la ISU Cluj.

In jurul orei 11, pompierii au fost anunțati despre faptul că subsolul unui bloc de locuințe este inundat cu fum.

incendiu bloc cluj pompieri

incendiu bloc pompieri cluj

incendiu bloc cluj pompieri scara

In jurul orei 12, ISU Cluj a anunțat că s-a activat Planul Roșu de intervenție și că 20 de persoane au fost evacuate până în acel moment. 25 de persoane s-au autoevacuat. 13 persoane au primit asistență medicală de urgență.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o platforma pentru intervenții la înălțime, cinci echipaje medicale, dintre care două SMURD și trei de la Ambulanță, autospeciala pentru transportul de persoane și victime multiple. Au intervenit opt pompieri, 16 paramedici și personal medical.

Au fost prezente echipaje de la poliție, SVSU ClujNapoca, echipele de intervenție ale furnizorilor de utilități.

La ora 12.40, Planul Roșu a fost dezactivat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, arderea s-a manifestat doar la subsolul blocului, unde era o parcare auto, iar spațiile din imobil au fost inundate cu fumul rezultat. O parte dintre persoanele evacuate erau muncitori care lucrau la imobil, iar o parte erau locatari. Blocul este parțial locuit, dar se află încă în amenajare.

video în continuare

foto principală stiridecluj.ro

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns