taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
incendiu gherla pescarilor

Incendiu pe strada Pescarilor, ard mai multe case – VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit joi dimineață în jurul orei 10 pe strada Pescarilor din Gherla, în apropiere de cimitir. Focul a cuprins mai multe case din colonia de romi.

Fumul negru și gros care s-a ridicat s-a văzut din tot orașul.

incendiu gherla pescarilor

foto primită de la Rițișan Daniel Ciprian

incendiu gherla strada pescarilor

foto primită de la Lori și Norbi

La eveniment au intervenit mai multe autospeciale de stingere ale pompierilor voluntari de la SVSU Gherla, două autospeciale cu șapte subofițeri de la Detașamentul din Dej, echipajele medicale și Poliția Locală.

Echipaje de la compania de electricitate au sistat alimentarea cu energie electrică, dar cu toate acestea, în interiorul locuințelor au fost găsite aparate băgate în priză care funcționau. Pompierii nu au putut acționa cu apă până când nu a fost decuplată complet instalația electrică.

În interiorul locuințelor se aflau mai multe butelii de gaz, care au fost scoase de pompieri.

incendiu butelie gherla

Din primele informații, nu au fost persoane rănite.

Bilanțul incendiului arată că au ars în total șase bărăci. Dintre acestea, trei erau din lemn și lut, iar una a fost distrusă aproape complet. Au mai fost distruse opt paturi, cinci dulapuri, trei aragaze, două sobe, două televizioare și un telefon mobil.

Cauza probabilă a incendiului ar fi un coș de fum, amplasat necorespunzător față de materiale combustibile, de la care acestea s-au aprins.

incendiu casa gherla

Intervenția de stingere a fost una lungă și s-a întins pe durata a aproximativ 3 ore.

foto principală primită de la Claudia

video în continuare

sus(35)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

4 comentarii

 1. Pana cand va exista acest pericol pentru orasul nostru ?!!!

  sus(23)sus(2)
 2. Pun si eu o intrebare;''casele'' de acolo au toate autorizatiile necesare?Gen autorizatie de constructie,de exemplu.

  sus(27)sus(0)
 3. N-au nici o autorizatie pe nimic. La cate gunoaie au pe acolo, cum naiba sa nu arda in cateva secunde?? Sunt un pericol din toate punctele de vedere pt. locuitorii de pe Salciei ! Pe Angela Rusu au amendat-o, dar pe astia in tin in palme. CUm dracu sa aiba aia constructiile alea facute legal. E str.Pescarilor nr.5. Pe aceasta adresa la nr.5 locuiesc sute de colorati. Nu e normal ca pe o adresa sa aiba flotant atatia. Impozite ??? De unde??? Astia nu platesc, dar au toate drepturile ca unu ce plateste impozite cu gramada.
  Ajutoare sociale au toti, la amiaza cara toti meniul de la casa de ajutor social, dar de chefuri si bauturi au bani mereu.

  sus(27)sus(3)

Lasă un răspuns