mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
incendiu pompieri gherla

Incendiu la o casă în Gherla, o familie s-a autoevacuat, au venit pompieri de acasă, de la ce a pornit focul

Un apel la numărul de urgență 112 a anunțat marți seara în jurul orei 23,30 un incendiu produs la Gherla.

Din primele informații, este vorba de un incendiu produs la o casă de pe strada Câmpului. Este posibil ca acesta să fi izbucnit de la un scurtcircuit.

Au intervenit cu furtunele cu apă și cu spumă pompierii de la serviciul voluntar din Gherla, cu două autospeciale, iar apoi au sărit în ajutor și cei de la Detașamentul din Dej.

La sosirea pompierilor din Gherla, focul ardea generalizat la o anexă a casei și la gardul din vecinătate. S-a folosit furtun de primă intervenție și s-a oprit extinderea la casă, care era în pericol.

S-a dat alarma pentru toți angajații de la SVSU Gherla, care au venit de acasă, inclusiv șeful serviciului.

În casă se afla o familie formată din patru persoane, respectiv soț, soție și doi copii, care s-au autoevacuat.

incendiu gherla pompieri casa

Intervenția a durat în jur de două ore. Anexa gospodărească a fost distrusă în totalitate, însă prin răspunsul prompt al forțelor de intervenție a fost limitat focul în limitele care a fost găsit, fiind afectați doar cca 3 mp. din acoperișul casei de care era alipită anexa.

A fost necesară evacuarea tuturor bunurilor depozitate în magazie și decopertarea acoperișului acesteia, precum și a porțiunii de acoperiș al casei care a fost afectat de ardere.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o priză defectă, care alimenta o instalație de iluminat pentru decorațiuni.

incendiu campului gherla cos gunoi

incendiu casa gherla acoperis

sus(1)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns