hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

incendiu nicula acoperis casa cluj

Incendiu la Morău, în Cornești, o casă a luat foc

Anul nou a început dramatic pentru o familie din localitatea Morău, în comuna Cornești din județul Cluj.

În a doua zi a anului, seara în jurul orei 22, a izbucnit un incendiu, iar în urmă apelului la 112, au intervenit două autospeciale din cadrul Detașamentului de pompieri Dej.

Flăcările au cuprins acoperișul casei, pe o suprafață de circa 50 de metri pătrați, tâmplăria de la mai multe camere, mobilă și aparate electrocasnice. În urma incendiului au mai fost deteriorate zugrăveala și tavanul încăperii unde a izbucnit incendiul, pe o suprafață de aproximativ 16 mp.

O persoană cu agitație psihomotorie a fost transportată de un echipaj medical de ambulanță la spitalul din Gherla.

Cercetările preliminare arată că o persoană, care se pare că suferea de anumite afecțiuni psihice, ar fi aprins lenjeria de pat din încăperea în care se afla, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

La intervenția de stingere, care a durat aproximativ o oră, a fost prezent și un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Cornești.

sus(1)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns