hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

incendiu afumatoare mintiu gherlii

Incendiu la Mintiu Gherlii, patru ore a durat stingerea. De la ce a pornit totul

Mai multe autospeciale ale pompierilor de la Dej și Cluj au intervenit marți dimineață la un incendiu produs la Mintiu Gherlii.

Primele flăcări ar fi fost observate în jurul orei 3, la o construcție în care se aflau diverse materiale, inclusiv cauciucuri, care au ars puternic. Focul a cuprins trei anexe gospodărești și s-a extins și la acoperișul unei case. Au fost distruse în incendiu o bucătărie de vară, grajdul, șura și 80 mp din acoperișul de tablă.

La operațiunile de stingere a focului, care au durat în jur de 4 ore, pompierii au fost nevoiti sa alimenteze de mai multe ori cu apă.

pompieri dej gherla

O autospecială a venit în sprijin de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca. Sprijinul a fost necesar pentru alimentarea cu apă a dispozitivului de intervenție, având în vedere că hidranții din localitate au prezentați dificultăți în utilizare și a trebuit să se alimenteze de la un hidrant din Gherla.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. Din cercetările preliminare se pare că a fost amenajată o afumătoare în interiorul uneia dintre anexele gospodărești, iar focul a fost lăsat nesupravegheat, a declarat Andrei Biriș, purătorul de cuvânt al ISU Cluj.

sus(2)jos(22)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

1 comentariu

  1. Păi eu stiu de el,ca la ora 4:39 a trecut prima masina de pompieri bariera!

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns