taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
incendiu cabana marisel cluj

Incendiu la Mărișel, o cabană s-a făcut scrum, alta distrusă, nu sunt răniți – VIDEO

Un incendiu puternic s-a pornit până nu s-a crăpat de ziuă miercuri la o cabană din Mărișel, în județul Cluj.

Alarma s-a dat cu puțin timp înainte de ora 6 și au intervenit trei autospeciale de stingere ale pompierilor. La sosirea acestora, cabana ardea generalizat, pe  o surprafață de circa 150 mp.

Flăcările s-au extins apoi și la o altă cabană din imediata apropiere.

incendiu cabana marisel cluj

Având în vedere faptul că arderea se manifesta generalizat, în momentul sosirii pompierilor și în ciuda eforturilor depuse, cele două cabane au fost distruse în totalitate de flăcări. Una dintre ele era formată din două apartamente (duplex).

Lichidarea tuturor focarelor incendiului a durat mai bine de trei ore, fiind vorba de imobile ce totalizau o suprafață de cca 500 mp, dintre care unul era construit pe structură de lemn.

Au urmat operațiunile de înlăturare a efectelor negative, precum și cercetările preliminare pentru stabilirea cauzei incendiului. Astfel, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui aparat electrocasnic defect, gen plită electrică.

Se pare că nu se aflau persoane în cele două cabane la momentul izbucnirii incendiului, acestea fiind locuite doar temporar.

video în continuare

sus(1)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns