taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
incendiu marisel manastire cluj

Incendiu la Mănăstirea Mărișel, oamenii au sărit să stingă focul – VIDEO

Flăcările au ieșit joi dimineața la Mănăstirea Martirii Brâncoveni din Mărișel, în județul Cluj. Incendiul a fost observat cu puțin timp înainte de ora 9 și s-a cerut imediat ajutor prin apel la 112.

Trei autospeciale cu apă și 14 pompieri de la ISU Cluj au intervenit la locație. Aici focul a cuprins o magazie de lemne, o anexă în care se afla centrala termică. un perete exterior al chiliilor și acoperișul acestora, pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Până la sosirea pompierilor, în jur de 20 de localnici au intervenit cu ce au avut la îndemână pentru a stinge focul. De asemenea, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Mărișel a participat la intervenția desfășurată.

incendiu marisel manastire cluj pompieri

incendiu marisel manastire cluj pompieri

Pompierii au pus în funcțiune furtunele cu apă și au reușit să controleze în scurt timp extinderea incendiului. Operațiunile de stingere au durat mai bine de două ore, fiind necesară decopertarea învelitorilor acoperișurilor afectate și eliminarea tuturor focarele existente.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la un generator electric cu defecțiuni sau suprasolicitat.

video în continuare

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns