mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
incendiu kaufland gril gherla

Incendiu la Kaufland – flăcările au ieșit de la grill – VIDEO

Clienţii aflaţi joi seară în jurul orei 19 la magazinul Kaufland din Gherla au intrat în trepidaţii când a început să răsune o alarmă.

Oamenii nu au ştiut despre ce este vorba şi abia când au ieşit afară au văzut flăcări ieşind de la grill-ul aflat la intrarea în magazin. Deasupra s-a ridicat un fum gros.

Un bărbat a intervenit rapid cu un stingător, iar focul a fost stins în scurt timp, fără a fi necesară intervenția pompierilor.

Kaufland România anunță că incidentul de la punctul Grill al magazinului Kaufland din Gherla a durat câteva secunde și că nicio persoană nu a fost rănită. „Activitatea la punctul Grill s-a reluat în dimineața zilei de vineri. Menționăm că angajații au acționat imediat cu un stingător de incendiu din dotare, conform procedurii interne”, se mai arată în comunicatul lanțului de magazine.

video, în continuare

sus(5)jos(17)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns