taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
incendiu iclod

Incendiu în Iclod la o casă, focul a cuprins o anexă și acoperișul – VIDEO

S-a dat alarma de incendiu joi la amiază, la Iclod.

Flăcările au izbucnit la o casă particulară din sat. Oamenii au cerut ajutor prin 112, iar la locul incendiului au intervenit pompierii de la Detașamentul din Dej cu două autospeciale și un echipaj medical SMURD. Din primele informații, focul a afectat o anexă gospodărească și acoperișul unei case de locuit.

incendiu iclod

Focul a cuprins o bucătărie de vara și apoi s-a extins la acoperișul casei. În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, flăcările se manifestau generalizat la bucătăria de vară, care era alipită de casa de locuit și se extinseseră la aproximativ 30 mp din acoperișul casei de locuit.

Echipajul SMURD a consultat o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, dar care nu a necesitat transportul la spital.

Acțiunile pompierilor au durat mai bine de o oră, timp în care au fost lichidate focarele și au fost înlăturate efectele negative ale incendiului. Intervenția rapidă a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

incendiu iclod

În urma incendiului au fost distruse bucătăria de vară, care avea o suprafață de aproximativ 16 mp și în jur de  30 mp din acoperișul casei de locuit.

Cauza probabilă a incendiului este depozitarea materialelor combustibile în apropierea sobei.

video în continuare

imagini primite de la Bianca și Alin

sus(0)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns