taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
incendiu casa fizesu gherlii

Incendiu la Fizeșu Gherlii la o casă, la miezul nopții, stingerea a durat până dimineață – VIDEO

Flăcări uriașe au ieșit în noaptea de vineri spre sâmbătă dintr-o casă din Fizeșu Gherlii.

Incendiul s-a declanșat cu puțin timp înainte de miezul nopții, iar în urma apelului la 112, au intervenit pompierii de la Detașamentul din Dej cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj medical SMURD, pompieri voluntari de la Fizeșu Gherlii. În ajutor au sărit și localnici, iar din partea autorităților locale a fost prezent viceprimarul comunei.

incendiu casa fizesu gherlii

A ars acoperișul casei, pe o suprafață de 250 mp, acoperișul unui atelier de prelucrare legume și fructe, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. Au fost distruse  în incendiu diverse scule și utilaje, tabloul electric etc.

incendiu casa fizesu gherlii

incendiu fizesu gherlii casa pompier

Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit electric dintr-o incintă unde se afla centrala termică. Focul a cuprins un depozit de aproximativ 11 mc de lemne, ceea ce a făcut ca intervenția de stingere să dureze până dimineața la ora 5, a declarat Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Nu au fost persoane rănite în urma evenimentului.

video în continuare

sus(8)jos(28)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns