hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

incendiu cluj calea turzii

Incendiu la Cluj – un autocar cu muncitori a luat foc – șoseaua înghițită de un nor uriaș de fum – VIDEO

Un autocar care transporta în jur de 30 de muncitori a luat foc în mers.

S-a întâmplat luni, 12 martie, în jurul orei 14,30, pe Calea Turzii, în afara localității Feleac. Șoferul a observat că din partea din spate a autovehiculului iese fum și a tras repede pe dreapta, iar pasagerii au coborât de urgență.

Limbile de foc au cuprins în scurt timp autocarul și un nor uriaș de fum negru a învăluit șoseaua.

La locul evenimentului a intervenit poliția și două autospeciale de stingere ale pompierilor de la ISU Cluj. Intervenția a durat aproximativ o oră, iar din verificări a rezultat că incendiul s-a produs ca urmare a unei defecțiuni tehnice în timpul exploatării. Componente din blocul motor s-ar fi supraîncâlzit, iar materiale inflamabile aflate în apropiere s-au aprins, a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale, autocarul fiind distrus în proportie de 90%.

Circulația autovehiculelor în zona nu a fost afectată,  a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, dar șoferii  au putut înainta doar cu viteză redusă prin norul de fum.

Stefan, un șofer din Gherla aflat în trecere prin zonă, la scurt timp de la declanșarea incendiului, a inregistrat cu telefonul mobil imagini de la locul evenimentului.

video, in continuare

sus(3)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns