taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
vultureni incendiu casa

Incendiu la Cluj, acoperișul unei case cuprins de flăcări – VIDEO

Trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o autospecială pentru intervenții și salvări de la înălțimi au intervenit, în cursul dimineții de duminică, în jurul orei 5, pentru a lichida flăcările care au cuprins acoperișul unei case de locuit, situată pe strada Moș Ion Roată, din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit acoperișul casei, de aproximativ 100 mp, cuprins în totalitate de flăcări și care s-au extins și la izolația casei alipite de primul imobil afectat.

incendiu casa vultureni

incendiu vultureni pompieri

incendiu casa vultureni

incendiu casa vultureni

incendiu casa vultureni

Operațiunile de stingere au durat în jur de două ore și au reușit să limiteze flăcările în limitele care au fost găsite.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. O ambulanță SMURD a fost dislocată preventiv la locul intervenției.

video în continuare

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns