taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
incendiu masina bontida ford isu cluj pompieri

Incendiu la Bontida – o masina s-a aprins si a ars ca o torta. S-a facut scrum! VIDEO

Doua autospeciale ale pompierilor au intervenit marti seara in Bontida, dupa ce un autovehicul a luat foc. O masina marca Ford, aflata in curtea unei gospodarii, s-a aprins, din primele verificari, din cauza unui scurtcircuit electric.

Acasa se afla proprietarul si o femeie. Ea a fost cea care a observat prima flacarile uriase. Impreuna au incercat sa lichideze incendiul aruncad cu apa, sperand ca focul nu se va extinde la locuinta aflata in imediata apropiere.

incendiu masina bontida ford isu cluj pompieri incendiu masina bontida ford isu cluj pompieri incendiu masina bontida ford isu cluj pompieri

Au reusit sa stinga focul si au impins masina mai departe de casa. Pompierii sositi de la ISU Cluj si cei de la SVSU Bontida au actionat cu spuma pentru a impiedica reaprinderea focului.

Proprietarul, un tanar in varsta de 20 de ani din localitate, spune ca toate actele personale, pastrate in masina, s-au facut scrum.

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns