hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

incendiu bontida pompieri

Incendiu la Bonțida – o locuință improvizată într-un container a luat foc

Sirenele pompierilor au răsunat sâmbătă la Bonțida, după ce s-a anunțat un incendiu la o locuință, pe strada Traian.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut în jurul orei 16,50, iar spre locul evenimentului s-au îndreptat pompierii din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Avram Iancu din Cluj-Napoca cu două autsopeciale de stingere și un echipaj SMURD. La față locului a fost prezentă și Poliția.

Focul s-a declanșat la o locuință improvizată într-un container cu o capacitate de 3 tone. Incendiul a cuprins acoperișul cu structură din lemn, acoperit cu tablă.

incendiu bontida pompieri

imagini primite de la Alex

Pompierii au acționat cu furtunele cu apă, iar în aproximativ 30 de minute flăcările au fost stinse.

După plecarea pompierilor, proprietarul a sunat din nou după ajutor, după ce a observat că iese în continuare fum. Pompierii au revenit, însă nu a fost pericol de reaprindere a focului. S-a constatat doar că unele materiale mai fumegau, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Incendiul s-a produs din cauza izolării necorespunzătoare a coșului de fum al unei sobe fără acumulare de căldură, de la care s-au aprins materialele combustibile din apropiere. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns