mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
bamboo club incendiu bucuresti

Incendiu la Bamboo, în capitală. Clădirea s-a prăbuşit, zeci de răniţi. S-ar fi fumat în interior – VIDEO

Peste 40 de persoane au ajuns la spital sambata dimineata, in urma unui incendiu puternic izbucnit in cursul noptii la clubul Bamboo din Bucuresti.

La locul incendiului au intervenit timp de peste sase ore peste 260 de pompieri, inclusivi angajati aflati in timpul liber. Focul a cuprins o suprafata de 3000 de metri patrati. La fața locului au actionat peste 20 de autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, patru autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil și Descarcerare Grea, informeaza Agerpres.

video: primele  momente ale incendiului

Echipe de pompieri intrate în primă fază în incinta clubului pentru căutarea de persoane care nu s-au putut evacua au fost nevoite să iasă după ce au început să se prăbușească elementele de construcție din cauza incendiului.

video: focul se dezlantuie, pompierii coplesiti

Incepând cu ora 3.47, au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital un numar de 44 de persoane. Victimele transportate la unitățile medicale au acuzat, în special, intoxicări cu fum, hipotermii și contuzii.

Parchetul a inceput urmărirea penală privind infracțiunea de distrugere din culpă.

La ora 13, la unitățile spitalicești au mai rămas internate cinci persoane.

In spatiul virtual au aparut informatii potrivit carora s-ar fi fumat in interior, insa oficialii nu au putut confirma aceasta situatie, solicitand timp pentru verificari.

Clubul Bamboo a ars în totalitate și in vara anului 2005. Atunci incendiu a izbucnit inainte de deschiderea clubului, in jurul orei 20 si nu s-au înregistrat victime.

sus(1)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Inca se fumeaza in localuri. Asta am vazut din declaratiile celor care au fost in bamboo. Sa nu credeti ca in Gherla nu exista astfel de baruri/cluburi. Daca nu ma insel unul dintre locatii este chiar in buricul targului.

    sus(40)sus(20)
  2. Legea nr. 15/2016 - în vigoare de la data de 17 martie 2016.Culmea ca pana la aceasta data nu a ars nici un bar din aceasta cauza dar......, eujen trage concluzia... totusi fara a specifica cui apartine ,,unul din aceste locatii".TĂT FRUSTRAT eujene !

    sus(31)sus(19)

Lasă un răspuns