taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
incendiu vegetatie sacalaia

Incendiu în zona rezervației de la Săcălaia, focul a cuprins câteva hectare de stufăriș de lângă Lacul Știucii – VIDEO

Localnicii din Săcălaia și șoferii care au trecut prin zonă au sunat sâmbătă seara la 112, după ce pe marginea drumului au văzut flăcări uriașe, la Lacul Știucii.

Matorii spun că focul s-a aprins în zona protejată a rezervației. Nu este o noutate că în fiecare an, persoane iresponsabile aprind vegetația și distrug astfel un întreg ecosistem.

incendiu vegetatie sacalaia

incendiu sacalaia vegetatie

foto: cititori

La locul evenimentului au intervenit două autospeciale ale pompierilor de la Detașamentul din Dej, Poliția, dar și opt voluntari de la primăria Fizeșu Gherlii.

Primarul Vasile Lup, aflat la locul incendiului, spune că focul a izbucnit în jurul orei 19 și s-a extins pe câteva hectare de stufăriș.

Potrivit pompierilor, au fost afectate de incendiu o suprafață de 8 hectare. Pentru stingere s-a putut interveni doar cu lopețile, de pe marginea lacului.

În jurul orei 22 focul încă ardea, iar responsabilii au rămas să supravegheze situația.

incendiu vegetatie sacalaia

video în continuare

sus(0)jos(33)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns