taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
incendiu masina cluj

Incendiu de mașină în Cluj, șoferul găsit leșinat – VIDEO

Flăcări uriașe au ieșit vineri seara dintr-o mașină, la Cluj-Napoca.

În jurul orei 19, pompierii au fost solicitați să intervină de urgență pentru a stinge flăcările ce au cuprins un autoturism pe strada Sfântul Ion, din municipiul Cluj-Napoca. Proprietarul era inconștient, căzut în afara autoturismului.

Pompierii sosiți la locul incendiului au găsit un bărbat de aproximativ 65 de ani, întins pe șosea, la o câțiva metri de mașina care ardea. Omul s-a panicat când și-a văzut mașina în flăcări și a leșinat.

Pompierii au evaluat semnele vitale ale bărbatului, au stabilit că acesta era inconștient, dar respira, l-au pus în poziția laterală de siguranță, s-au asigurat că nu-i sunt blocate căile respiratorii și i-au aplicat un aparat de respirat.

S-a desfășurat dispozitivul pentru stingerea incendiului și au fost lichidate în circa un sfert de oră flăcările. Acestea cuprinseseră întregul  autoturism.

Un echipaj medical de ambulanță a preluat victima și a transportat-o la spital.

Din cercetările preliminare a rezultat că focul ar fi pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

video în continuare

sus(0)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns